. .

.

Dentala översättningar av experter

Redan under de sista tio åren har vi uteslutande översatt texter inom odontologi och dentalteknik för nationella och internationella företag inom den dentala sektorn, universitestkliniker och för den internationella pressen – nu på 18 språk.

Från brochyrer till reklamtexter och kliniska studier har vi redan producerat tusentals översättningar för den dentala industrin. Inget annan företag* erbjuder liknande tjänster:

  • Alla våra översättare är erfarna tandläkare och tandtekniker, som håller sig à jour med den senaste rönen inom forskning och teknologi och detta har den utomordentlig förståelse för dentala frågor och terminologi.
  • Alla våra dentala experter översätter endast till sitt modersmål.
  • Våra översättare har arbetat för oss redan länge (i genomsnitt 7 år) och kan därigenom snabbt komma underfund med ert företags produkter och den tillhörande terminolgin.


*Enligt vårt bästa vetande och online efterforskningar från januari 2013 är vid det enda företag, som erbjuder enbart dentala översättningar och som använder sig av dentala experter som översättar.

 
   

Lediga befattningarGTCDataskydd & Ansvarsbegränsning Impressum
Copyright Dr. Christian Ehrensberger © 2013